Bedrijfsmakelaar in Amersfoort verricht goed werk!

Ik ben directeur van een marketingpand in Utrecht. Omdat er meerdere bedrijven in het pand zitten komen er soms ook ruimtes leeg te staan. Dit was een half jaar gelegen het geval. Wat je dan doet is snel opzoek gaan naar een nieuw bedrijf die de ruimte komt te vervullen.

Paar dagen later al contact opgenomen bedrijfsmakelaar amersfoort

Hiervoor bestaat  natuurlijk de optie dat je een makelaar in kan huren. Geen normale makelaar maar een bedrijfsmakelaar. Ik was uiteindelijk na vele tips van contacten van ons terecht bij bedrijfsmakelaar Amersfoort. Nadat ik een mailtje had gestuurd kwam nam hij een paar dagen later contact met me op. Hij vroeg meteen naar een uitnodiging om langs te komen en die hebben we vervolgen ook gemaakt.

Ruimte eindelijk verkocht

Nadat we waren langs geweest was alles duidelijk en erg helder. Onze ruimte, nu een half jaar later, is eindelijk verkocht en we zijn blij met de manier van zaken van de makelaar. De bedrijfsmakelaar in Amersfoort heeft ons een goed beeld gegeven van alles en daarom, als er meer ruimtes vrij komen te staan, weten we ook wie we de volgende keer weer moeten inschakelen.