stapelbed

Benut de ruimte optimaal

Ben je met meerdere keren maar heb je niet zoveel ruimte dan is een stapelbed een goede uitkomst om ruimte te besparen. In veel gevallen heb je niet de ruimte om meerdere bedden neer te zetten, de bedden van Perfecthomeshop zijn veilig en vervaardigd volgens de strenge eisen die voor de EU gelden. Tevens zijn de bedden voorzien van zijpanelen zodat je zoon of dochter bijna niet uit bed kan vallen, alle hoeken zijn rond afgewerkt om de kans zo klein mogelijk te maken dat je kind zich bezeert.

Speelruimte

Meer opbergruimte in de kamer 

Het stapelbed biedt niet alleen maar meer ruimte, met de lade aan de onderkant creëer je ook een plaats om speelgoed of andere spulletjes op te bergen. Zo hoef je ook geen extra kasten te kopen, wat niet alleen geld bespaard maar ook speelruimte voor de kinderen. De webshop heeft ook bedden waarbij de je de onderste lade kunt gebruiken als extra bed, zo heb je niet twee maar drie bedden. In de ochtend schuif je eenvoudig de lade naar binnen en het bed is weer netjes weg.

Slaapkamer

Kinderen vinden stapelbed leuk 

Omwille van de ruimte is natuurlijk een bed boven elkaar een goed idee, maar kinderen vinden een stapelbed ook gewoon gezellig en leuk. Het matras kun je eenvoudig meenemen naar het bovenste of onderste bed, zo behoud je toch je eigen matras die naar je eigen lichaam is gaan staan. Ieder bed wordt geleverd inclusief een lattenbodem en matras, op deze manier is het bed direct klaar om gebruikt te worden.