Dansles in Amsterdam volgen

Omdat ik graag de show wil stelen op mijn eigen bruiloft, ben ik samen met mijn man dansles in Amsterdam gaan volgen. Wij houden normaal meer van trance waar er altijd losjes wordt bewogen. De pasjes van de balfolk, jig, mazurka of andere varianten zijn bij ons dan ook niet bekend. Om dit wel onder de knie te krijgen zijn wij op zoek gegaan naar een school met een goede leraar. Via het internet hebben wij meerdere pagina’s bekeken van diverse ondernemingen. De website van het bedrijf: Louise Marius sprak ons het meeste aan. Wij hebben daarom ook contact met dit bedrijf opgenomen voor de mogelijkheden.

Dansles Amsterdam

 

 

Privélessen genomen

Omdat wij geen lessen in een groep wilden nemen, hebben wij privélessen genomen. Zo konden wij rustig aan alle pasjes leren. Het was in het begin echt wel wennen en ik heb veel op de tenen van mijn man gestapt. Maar na een paar lessen kwam er echt wel een verbetering. De leraar gaf goed les en gaf goede aanwijzingen. Nu een aantal maanden later kunnen wij het heel erg goed en op onze bruiloft hebben wij echt de show gestolen. Wil jij ook dansles in Amsterdam volgen? Neem dan eens contact op met dit bedrijf.