corbusier stoel

Een Corbusier stoel voor in de woonkamer

Het leek mij heel erg leuk om naast de bank in de woonkamer een Corbusier stoel te zetten. Daarom ben ik op het interieur gaan zoeken naar een leuk ontwerp. Al gauw kwam ik op de webshop van Daamen Interieur terecht. Daar boden zij onderrand het merk aan wat ik zocht. Daarnaast kwam ik nog heel erg veel andere merken tegen die mij aanspraken. Het leuke aan de webshop vond ik dat er zoveel aanbod was. Mijn oog viel op een mooie eettafel die perfect in mijn interieur zou passen. Ik besloot om hem in mijn winkelwagentje te stoppen.

corbusier stoel

Fijne webshop

Het tweede product wat in mijn winkelmandje verdween was de mooie Corbusier stoel waarnaar ik opzoek was. Ik kon het niet laten om nog wat langer op de webshop rond te surfen. Het was best lastig om niets anders meer toe te voegen aan mijn bestelling. Nadat ik afgerekend had, kon ik niet wachten totdat ik mijn meubels zou ontvangen. Enkele dagen later ging de deurbel, gauw liep ik richting de deur. Het was een vriendelijke bezorger die mijn meubels kwam langs brengen. Ik maakte gelijk de pakketten open en zetten mijn nieuwe meubels in mijn woonkamer.