Bovenkamer

Een rustige vergaderlocatie in Brabant

Ben je op zoek naar een rustige locatie om lekker rustig te kunnen overleggen? Dan is de vergaderlocatie van Kloosterhotel ZIN zeker iets voor jou. Kloosterhotel ZIN is gevestigd in de buurt van Den Bosch. Het is omgeven in een natuurlijk landgoed van 7 hectare van rust. Door de moderne sfeer in het klooster kun je in alle rust lekker vergaderen over jouw bedrijf. Of een training organiseren voor jouw werknemers. Het heeft een keurmerk voor duurzaamheid en al het voedsel dat gemaakt wordt wordt gemaakt met biologische producten. 

Een erg fijne omgeving voor een optimale vergadering

vergaderlocatie

De omgeving bij Kloosterhotel ZIN was erg rustgevend en dat zorgde ervoor dat we lekker konden vergaderen. Alles om je heen was natuur en dat was super ontspannen. We hebben een training gevolgd van 2 dagen bij Kloosterhotel ZIN. Het eten was super lekker en de kamers waren erg modern. Ze hebben 38 kamers tot hun beschikking. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van Kloosterhotel ZIN.

Een goede en snelle website

Op de website van Kloosterhotel ZIN kan je meteen je afspraak plannen. Ook kun je hier alles vinden over de locatie en wat het klooster vroeger deed in de omgeving.