Eenvoudige btw aangifte België

Btw aangifte België is iets dat met regelmaat terugkomt dus als je dit geautomatiseerd kunt laten geschieden kun je er als ondernemer veel tijd mee besparen. Voor de btw aangifte kun je bijvoorbeeld een programma zoals Yoursminc gebruiken.

Basis voor de btw aangifte

Het programma kan gebruikt worden voor uiteenlopende werkzaamheden die met de boekhouding te maken hebben en waarvan de btw aangifte er ook eentje is. Bedrijven dienen in België vaak maandelijks of per kwartaal aangifte te doen bij een btw instantie en dit brengt behoorlijk wat werk met zich mee. Als je ervoor kiest je facturen en inkomsten geautomatiseerd te laten registreren met behulp van Yoursminc ben je al een heel eind op weg als je eenmaal aangifte gaat doen. De registratie zorgt namelijk voor een goed overzicht van de inkomsten en uitgaven van je onderneming en vormen zo reeds de basis voor je btw aangifte.
Maak het concept definitief

Als het concept aan het einde van een bepaalde periode klaarstaat kun je dit eenvoudig definitief maken en versturen via Intervat zodat je aangifte direct klaar is. Hoe het precies in zijn werk gaat kun je online bekijken. Als dit je ook geschikt lijkt voor jouw bedrijf vraag dan de nodige informatie aan zodat je ook kunt bekijken of je gebruik wilt maken van het programma. Het maken en versturen kan volledig digitaal gebeuren en het programma werkt op diverse apparaten zoals een computer of smartphone.