Eindelijk een Whirlpool buiten

Sinds ik in mijn nieuwe huis woon heb ik het idee gekregen om een Whirlpool buiten te laten plaatsen. Zo’n Whirlpool buiten is voor mij de ultieme vorm van wellness thuis. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik deze Whirlpool kan aanschaffen.

Goed bedrijfsaunawand

Al eens eerder had ik overwogen om een Whirlpool aan te schaffen en daarvoor had ik ook verschillende offertes aangevraagd. Helaas was dit een tijdje geleden en daarom wist ik niet meer zeker bij welk bedrijf ik moest zijn.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die gespecialiseerd zijn in dit soort dingen, zodat ik zeker weet dat het goed gaat. Door goede reviews ben ik terecht gekomen op de website van Nieuw Atlantis. Het stond mij nog goed bij dat ik hier ooit een offerte had aangevraagd en dat de communicatie met het bedrijf mij goed beviel.

Het leek mij een goed idee om langs te gaan bij de showroom. Met de afmetingen voor de Whirlpool ben ik langs gegaan bij het bedrijf. De showroom zag er goed uit en de Whirlpool die ik wilde hebben was in de aanbieding. Samen met de medewerker heb ik een goede deal gesloten en de Whirlpool wordt volgende week geleverd!