factoring

Factoring door Fingle

Fingle koopt mijn factoring aan zodat ik tijdig word uitbetaald en niet hoef te wachten op later betalingen van klanten. Het enige wat ik hoef te doen is mijn rekeningnummer veranderen door het nummer van Fingle. Zij sturen de factuur nadien door aan de klant die ze moet betalen op hun rekening.

Kostprijs factoring:
Zij rekenen voor deze service een factorfee van ongeveer 4 %. Op een factuurbedrag van 1000 euro krijg ik onmiddellijk 960 euro uitbetaald afhankelijk van de krediettermijn wanneer de factuur door de klant wordt betaald.

Nooit meer wachten op achterstallige betalingen

factoring

Voordelen van factoring

 

  • Alles wordt online via mijn platform geregeld. Ik hoef enkel de facturen nog op te laden zodat Fingle deze kan overkopen
  • Geen geldzorgen meer door klanten die je bte laat betalen
  • Het kost maar ongeveer 4 % van het totale factuurbedrag als de factuur wordt betaald binnen de 45 dagen. Op een bedrag van 1000 euro betaal je ongeveer 40 euro voor deze service