eetcafe venlo

Geweldige avond bij eetcafe venlo

Vorige week hebben we een personeelsuitje gehad. Het uitje was zeer gezellig. We gingen namelijk met het hele team bowlen in Venray. Toen de bowlingmiddag was afgelopen moesten de buikjes natuurlijk ook nog gevuld worden. Omdat ik het uitje samen met een andere collega had bedacht, moesten we ook een restaurant uitzoeken.

Goed verleende service bij eetcafe Venlo eetcafe venlo

Omdat die collega zelf uit de buurt van Venray komt wist hij wel een leuk stekje om te gaan eten. Namelijk bij eetcafe Venlo. Na het bowlen zijn we vervolgens in de auto’s gestapt naar Venlo. Bij aankomst kregen we allemaal al vlug een drankje aangeboden. Een goede service als je met zoveel man komt eten.

Gerechten allemaal zeer smaakvol

Het voorgerecht bestond uit een tapasvariatie en het hoofdgerecht uit vlees. Allebei zeer smaakvol! Het dessert was voor iedereen verschillend. Namelijk ijs of een stuk taart. Ook allebei top van smaak! Tijdens het eten werd er gevraagd of het smaakte en het smaakte zeker. Voor de rest was de sfeer ook erg aangenaam, dat merkte je meteen toen je binnenkwam. Zelf ga ik hier zeker nog een keer eten met mijn eigen gezin!