jubileumreizen

Het idee jubileumreizen was een succes

Jubileumreizen, dit idee heb ik gevonden toen ik op het internet aan het surfen was op zoek naar een idee voor onze onderneming die 12,5 jaar bestaat. Wanneer je eens op de website kijkt van 123incentive.nl, dan kun je zien waarom ik zo enthousiast ben. Je kunt het hier namelijk zo bont maken als je zelf wilt. Daarom laat ik deze goede tip achter op dit blog en ook omdat ik inmiddels een zeer tevreden klant ben van deze onderneming. 

jubileumreizen

 

Een investering in het personeel

Tussen de jubileumreizen op de website heb ik een perfecte locatie gevonden namelijk Barcelona. Het is maar twee uur vliegen om in de prachtige omgeving te komen waar alles is te beleven. Hét stadion van FC Barcelona “Camp  Nou” was natuurlijk het geen wat voor ons mannen de meeste indruk gaf. Voor iedereen was het echt een ontspannen tijd waarbij ik al het personeel heb zien genieten en ook met elkaar in gesprek kwam over de werkzaamheden. Er kwamen discussies die uiteindelijk tot een begrip kwamen. Deze investering was eigenlijk niet in de reis maar in mijn personeel.

Daarom raad ik je aan om eens op de website te kijken. Je kunt hier een uitstekend goede organisatie vinden.