hondengedragstherapeut Utrecht

Hondengedragstherapeut goed adres voor elke hond

Sinds kort zijn ik en mijn vrouw baasje van een prachtige zwarte Labrador. De hond is nu natuurlijk nog een puppy die heel speels is en niet heel goed luistert. Dit verminderd van zelf wel een beetje als de hond ouder is. Maar natuurlijk moet je een hond ook goed opvoeden.

Buurvrouw had een goed adresje

Omdat wij niet heel veel ervaring hebben met het opvoeden van eenhondengedragstherapeut Utrecht hond, leek het ons verstandig om maar naar een cursus te gaan met onze hond. Maar de vraag was, wat is een goede cursus? Omdat we in de buurt nu wel eens onze hond uitlaten kom je natuurlijk ook andere baasjes tegen. Een vrouw die bij ons een paar straten verder op woont vertelde ons dat het verstandig was om naar hondengedragstherapeut Utrecht te gaan. Deze therapeut geeft een cursus volgens een bekende Noorse theorie.

Verschil zeker gemerkt

Dit klonk erg vertrouwelijk dus we zijn naar het adres gegaan dat de vrouw uit onze buurt had opgeschreven. Bij aankomst zag de ruimte waar de cursus werd gegeven er sowieso heel netjes uit. Nu zijn we 2 maanden verder en we hebben echt verschil gezien in het gedrag van onze hond. Hij luistert al een heel stuk beter en we hebben handige dingetjes aangeleerd dankzij hondengedragstherapeut Utrecht