Ik was opzoek naar een nieuw windscherm

Ik was opzoek naar een nieuw windscherm

Ik was opzoek naar een nieuw windscherm. Een maand geleden ben ik een eigen restaurant begonnen in het centrum van de stad. Dat was altijd al een droom voor mij en ik ben heel erg blij dat hij eindelijk is uitgekomen. Ik ben begonnen met het inrichten van de binnenkant van het restaurant. Zelf houd ik erg van natuurlijke producten en daarom is veel van het interieur van hout. Nadat ik klaar was met het interieur binnen, was het tijd dat ik mijn terras zou gaan decoreren. Ook hier wilde ik veel hout gebruiken zodat mijn restaurant echt een eigen herkenbare stijl zou hebben.

Ik was opzoek naar een nieuw windscherm

Prachtig resultaat

Ik was opzoek naar een nieuw windscherm. Die heb ik uiteindelijk ook gevonden bij het bedrijf Xterior. Zij verkochten hele mooie houten varianten, precies naar waar ik op zoek was. Toen de producten die ik had besteld binnen kwamen, was ik blij verrast. Zij waren nog mooier dan ik mij had voorgesteld. Ik zetten de producten om mijn terras heen zodat de klanten geen last van de koude lucht zouden hebben. Toen ik mijn restaurant opende kreeg ik veel complimenten over mijn hout keuze, iedereen vond het terras er heel erg mooi uitzien.