Leerverf kopen en mijn tas verven bleek een supergoed idee!

Laatst heb ik een vintage leren designertas gekocht die ik echt helemaal te gek vind. Helaas was de tas wel van lichtbeige leer gemaakt en daarom was de achterkant van de tas nogal verkleurd, dus besloot ik om leerverf te kopen. Ik wilde de tas namelijk helemaal verven in een zwarte kleur, zodat de jeansvlekken op de achterkant van de tas ook niet meer zichtbaar zouden zijn.

Superblij met mijn geverfde leren tas, bijna zoals nieuw!

De leerverf kopen deed ik bij JAGEA Lederwaren, omdat zij goede kwaliteit leerverf hadden van het merk Fiebing’s Leather Dye in een diepzwarte kleur. Ik vond het in het begin nogal spannend om een mooie tas te verven, want wat als ik het helemaal zou verknallen? Gelukkig kreeg ik goed advies van JAGEA en kon ik op YouTube ook veel informatie vinden over hoe je een leren tas moest verven. Ik ben uiteindelijk twee middagen bezig geweest om de tas te verven en toen de laatste laag verf eindelijk droog was, leek het wel alsof ik de tas nieuw uit de winkel had gehaald. Ik ben dus echt heel tevreden over het resultaat dat ik met de leerverf van Fiebing’s Leather Dye bereikt heb en ben superblij met mijn opgeknapte handtas!