vakantie Europa

Leuke vakantie Europa

Niet iedereen wil ver weg op vakantie en besluiten voor een vakantie Europa te gaan. Deze bestemmingen kun je soms zelfs met de auto bereiken, maar wanneer je toch besluiten om met het vliegtuig te gaan, is er vaak geen lange vlucht voor nodig en toch ben je er helemaal uit. Al snel over de grens hoor je andere talen en zie je andere culturen die jouw vakantiegevoel helemaal compleet kunnen maken. Je kunt zo ver gaan als dat je zelf wil, maar het is niet altijd nodig om naar de andere kant van de wereld te vliegen voor een leuke vakantie.

Vakantie in Zweden

Een leuke vakantiebestemming voor een vakantie Europa is Zweden. Zweden is namelijk een heel erg mooi land dat voor ieder weer wat anders te bieden heeft. In het noorden kom je voornamelijk in de bossen, maar wanneer je besluit om in het zuiden van Zweden te blijven, vindt je witte stranden met helderblauw zeewater. Ga bijvoorbeeld eens voor een citytrip naar Malmö. Hier vindt je een bekend plein genaamd Lilla Torg, dit plein is omringd door allemaal lekkere en gezellige restaurants waar iedere voedsel liefhebber zijn hart op kan halen. In de buurt van Malmo vind je diverse kleine plaatsjes waar je ultieme vakantiegevoel al snel opgewerkt wordt, zoals Barsebackshamn een knus vissersplaatsje met een schattig jachthaventje een een ontzettend mooi uitzicht. 

vakantie Europa

Vakantie in eigen land

Je hoeft niet altijd Nederland uit te gaan voor een leuke vakantie of een fijn weekendje weg. Zo kun je altijd eens kiezen voor de verschillende waddeneilanden die ieder weer andere leuke activiteiten aanbieden om de tijd op een leuke manier op te vullen. Bekijk van te voren waar je ‘s avonds wil eten om zeker te zijn van een fijn plekje. Dit is natuurlijk ook een vakantie Europa, maar je hoeft er helemaal niet zo lang voor te rijden en hebt toch een fijn vakantiegevoel.