Online leren jassen dames kopen: een aanrader!

Leren jassen dames online kopen is voor mij niets nieuws meer. Ik ben een freak in leren jassen, en zoek regelmatig internet af naar een mooie jas. Onlangs kwam ik bij Versano uit, heb er een mooie leren jas gekocht en ik heb een stil vermoeden dat dit echt wel ‘mijn’ merk wordt!

Cognac kleur voor winter en zomer


Mijn keuze was deze keer een cognac kleurige jas met ronde kraag. De kleur sprak mij enorm aan omdat ik deze winter en zomer kan dragen. Hij is enerzijds warm voor de winter, en toch licht en soepel voor de zomer. Met twee grote steekzakken en twee borstzakken kan ik er heel wat spullen in kwijt. Dit is altijd handig als ik ga fietsen of wandelen: geen gezeul met handtassen! De rits sluit goed tot bovenaan: ik ben helemaal beschermd tegen de wind. Het leer oogt heel mooi en is zacht en aangenaam om te dragen. De jas heeft een ietwat ‘gedragen’ look, maar dat vind ik nu juist zo trendy! Eerlijk gezegd kijk ik al uit om een tweede jas van deze ontwerper online aan te kopen.