Parasol zwevend 3 meter

Toen de lente begon, begon het bij mij te kriebelen. Ik wilde mijn tuin weer netjes hebben en weer lekker buiten kunnen zitten. Ik heb een nieuwe loungeset gekocht en daar moest natuurlijk ook een mooie zwevende parasol bij. Omdat mijn tuin op het zuiden ligt, is een grote parasol erg fijn.

Gevonden op internet

Op de site van xterior.nl vond ik heel veel verschillende parasols. Ze hebben daar ontzettend veel soorten en maten. Ik vond daar ook mijn parasol zwevend 3 meter! Deze was precies goed, deze wilde ik hebben. Ik heb er ook verlichting en een verwarming bij gekocht. Ik ben hier nog steeds erg blij mee, want ik kan nu veel vaker en langer buiten zitten. Als het kouder wordt, zet ik de verwarming aan en als het donker wordt, zet ik de verlichting aan. Vroeger ging ik naar binnen als het kouder of donkerder werd. Nu dus niet meer. Ik maak dus veel meer gebruik van mijn fijne zithoek in mijn fijne tuin en dat allemaal omdat ik de perfecte parasol gevonden heb. Als ik in de toekomst ooit nog eens een parasol nodig heb, zal ik zeker weer op deze site gaan kijken! Ik ben een tevreden klant!