Toyota Weert

Reparatie aan Toyota in Weert

Deze zomer heeft tijdens een ritje naar een zwembad de distributieriem van mijn Toyota Picnic het begeven. Als je iets niet wilt wat stuk is aan je auto is dat het wel, als het aan mij ligt. Ook was mijn apk verlopen. 2 dingen die ik niet zelf kon herstellen dus ik moest wel naar een garage toe.

Specifieker zoeken gaf succes Toyota Weert

Op Google zelf kon ik niet heel veel vinden totdat ik gewoon iets specifieker gingen zoeken naar garages in de buurt van mijn eigen omgeving. Ik zocht daarna op ‘Toyota Weert‘ en kwam uit bij een autobedrijf Jan Wuts. Een goed bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van Toyata’s en apk keuringen. Dat was dus precies waar ik naar zocht.

Nieuwe vaste garage in de buurt!

Ook de afstand kwam goed uit. Eenmaal bij de garage liet ik mijn Toyota afleveren door mijn neef, hij heeft tevens een sleepwagen wat hartstikke handig was in dit geval. Vervolgens heb ik de APK laten keuren en mijn kapotte distributiecentrum vervangen. Aardig prijskaartje maar dat betaal je nou eenmaal voor deze 2 dingen. Nu weet ik wel wat mijn vaste autobedrijf is, en ook nog eens in de buurt, namelijk; Toyota specialist in Weert