Rust

Sauna aanbieding bij De Thermen

Prachtige sauna aanbiedingen van De Thermen. Bij De Thermen hebben ze drie verschillende aanbiedingen. Een aanbieding is een super goed idee als je optimaal wil genieten van een heerlijke sauna en de arrangementen die hierbij horen of die je hierbij kan nemen. De verschillende aanbiedingen bestaan uit de volgende punten.

Eerst is er de Re-Balanced arrangement, bij deze sauna aanbieding kan je helemaal tot rust komen. Bij deze aanbieding krijg je een hele dag vrij gebruik van alle baden en sauna’s. je kan kiezen uit verschillende massages of cursussen en je krijgt wat lekkers bij binnenkomst en wat kleins na afloop. Daarna is de Duizend en één nacht arrangement, hierbij kan je genieten van een heerlijke behandeling voor 20% korting bij één persoon en 30% korting bij twee personen ook kan je bij deze sauna aanbieding gratis gebruik maken van de baden en sauna’s. Dan is er ook nog een All inclusive arrangement, hierbij krijg je een tot in de puntjes geregeld arrangement. Je krijgt verschillende kortingen op verschillende massages en cursussen.

De Thermen in Nijmegen

Massage

De Thermen in Nijmegen zijn mooi gelegen in een bosrijke omgeving. Dicht bij de stad van Nijmegen. Zo kan je een helemaal tot in alle detail genieten van het tot rust komen bij De Thermen. Het is niet alleen een sauna maar ook kan je er lekkere behandelingen en massages nemen. Ze hebben er alles voor jou om optimaal te kunnen genieten van een dagje sauna.

Mijn dagje sauna met sauna aanbieding

Rust

Samen met mijn moeder ben ik naar De Thermen gegaan een week geleden. Ze was net jarig geweest en ik heb haar een sauna aanbieding gegeven. Ik heb haar de Re-Balanced arrangement gegeven. Hierbij konden we lekker genieten van de sauna’s en baden en deelnemen aan een massage. Het was een super relaxte dag echt een aanrader voor iedereen.