brandkast

Schaf een brandkast aan

Een tijd geleden heb ik voor mijn bedrijf een brandkast gekocht. Doordat ik met chemische stoffen werk is dat echt een product die onmisbaar is. Als er vlammen in de buurt komen van de chemische stoffen dan ontstaat er een enorme ontploffing. Dat kan ervoor zorgen dat misschien wel mijn hele bedrijfspand in vlammen op gaat. Dat is iets wat ik natuurlijk wil voorkomen en daarom heb ik het product aangeschaft. Ik vind het heel erg belangrijk dat ik mijn verantwoordelijkheid neem tegenover mijn werknemers. Zij moeten elke dag op een veilige werkplek kunnen werken.

brandkast

Veilige werkplek

Mijn brandkast heb ik bij het bedrijf Denios gekocht. Zij zijn expert op het gebied van veiligheid en alles wat daar bij komt kijken. Het was fijn om met hen in gesprek te gaan. Samen met hen heb ik ook de veiligheid van mijn pand bekeken. Door hen heb ik hier en daar wat aanpassingen gedaan om mijn werkplaats nog veiliger te maken voor mijn werknemers. Mijn personeel staat altijd op de eerste plek. Een tijd geleden is een pand verderop compleet op gegaan in vlammen. Dat kwam doordat zij niet zorgvuldig om waren gegaan met de veiligheidsvoorschriften. Met het advies Denios leef ik alles regels netjes na.