dedicated hosting

Snelheid, vrijheid en onberperkte mogelijkheden dankzij dedicated hosting

Een nieuwe server, dat hebben we laatst aangeschaft. Omdat de server niet snel was en niet naar onze wensen was ingericht, zijn we opzoek gegaan naar hosting. We hoopten dat dit zou zorgen voor vrijheid, snelheid en onbeperkte mogelijkheden. Dat sprak ons erg aan dus daarom zijn we opzoek gegaan hiernaar.

ICT’er tipte ons naar dedicated hosting

We kwamen bij dedicated hosting terecht door onze eigen ICT’er die hiernaar tipte. We hebben toen zo snel mogelijk contact opgenomen met dedicated hosting. Toen we in gesprek gingen werdt duidelijk wat ze voor ons precies konden betekenen en ook werdt duidelijk welke kansen we zouden laten liggen als we niet in zee zouden gaan met het bedrijf. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om dit wel te doen omdat er snel verandering moest komen.

We gaan zeker nog verder

dedicated hosting

De verandering hebben we gemerkt. We zijn zeer tevreden over de dienst die ze ons hebben geleverd. Vooral omdat ze ook aan onderhoud doen. Dit was een leuk extraatje. Ook zijn we nog lang niet klaar met dedicated hosting. Voor ons word het namelijk ook allemaal interessanter en aangenamer als we verder in zee gaan met dedicated hosting.