teamuitje utrecht

Teamuitje Utrecht zorgde voor betere teamgeest

Voor mijn baan, teamleider van een marketingbureau, kreeg ik de opdracht om een teamuitje te verzinnen dat zou zorgen voor een betere teamgeest. Mijn gaf deze opdracht aan mij omdat ik een goed overzicht heb over het team en 1 van de weinige ben die met iedereen goed overweg kan. In mijn team heerste altijd al een slechtere teamgeest. Een goede teamgeest is belangrijk voor goede prestaties op het werk, vertelde mijn baas.

Ik kreeg een idee

Toen ik de opdracht kreeg ging ik er thuis maar eens voor zitten. Ik moest dus een uitje verzinnen dat zou zorgen voor een betere teamgeest. Ook moest iedereen het uitje leuk vinden natuurlijk. Omdat mijn collega´s allemaal veel van muziek houden en muzikaal zijn ging ik opzoek naar een uitje op het gebied van muziek. Na wat surfen op het internet en wat rond te vragen ontstond er een idee voor het teamuitje. Er kwam namelijk een idee in me op om te gaan zingen met het hele team.

Team uitje Utrecht liet me erg interesseren

Ik keek op de site van Voice Toy, doordat ik op teamuitje Utrecht zocht,  en raakte erg geïnteresseerd in de zangworkshop. Toen ik de beslissing maakte om het teamuitje in te gaan plannen, vondt de baas het ook een goed en vooral creatief idee. Uiteindelijk hebben we met z´n allen heerlijk gezongen en merkte ik meteen dat de teamgeest hierdoor sterk verbeterd was. Ook vond iedereen het erg leuk om te doen en hebben we allemaal een leuke middag gehad. teamuitje utrecht