Tip: Computer hulp aan huis

Omdat ik wat ouder ben en niet onder de nieuwe generatie behoor, wist ik in het begin bijna niks over computers etc. Omdat er op mijn computer een virus begaf, wat ik en mijn dochter niet wisten te verhelpen, was ik opzoek naar computerhulp aan huis. Ik kon ook langs gaan bij de winkel, maar thuis kwam voor mij beter uit.

Computerhulp kwam snel

Voor de computerhulp aan huis ging mijn dochter even opzoek, op internet. Ik vroeg haar dat in de ochtend en in de middag belde ze me al met goed nieuws. De computer hulp aan huis zou over 3 dagen al langskomen. Dit was erg mooi om te horen dat het op zo’n korte termijn al begon.

Meneer was erg rustig

Op de dag dat de computerhulp aan huis zou langskomen werd er op mijn verzoek om 8 uur s’avonds aangebeld. Bij binnenkomst vertelde ik rustig wat het probleem was en waar ik tegen aanliep. De meneer van de winkel vertelde dat het een vaker voorkomend virus is. Dit was mooi om te horen want de hij vertelde daarna dat het virus zo te verwijderen is door middel van een programmaatje. De meneer was overigens ook erg rustig en ik kon hem goed begrijpen.