Voor een acupuncturist Purmerend gaat u naar Acupunctuur Praktijk – Hoorn

Voor een acupuncturist Purmerend gaat u naar Acupunctuur Praktijk – Hoorn van Ineke Veldman. Zij is er voor u om u op een effectieve wijze uw gezondheidsproblemen te verhelpen. In haar praktijk behandelt ze verschillende veelvoorkomende klachten, zoals rugklachten, migraine, klachten bij een burn-out, slijmbeursontstekingen, zwangerschapsmisselijkheid, menstruatieklachten, overgangsklachten en slaapproblemen.

Specifieke behandelingen

Ineke Veldman is een zeer ervaren acupuncturist Purmerend. Bovendien is ze gespecialiseerd in een aantal specifieke behandelingen. Zo voert ze behandelingen uit die gericht zijn op stoppen met roken, gewichtsbeheersing, het verminderen van pijnklachten, het behandelen van sportblessures en het ondersteunen van bestralingen en chemotherapie. Ook voert ze acupunctuurbehandelingen uit bij vrouwen die problemen hebben met zwanger worden of zwangere vrouwen die last hebben van zwangerschapsklachten als misselijkheid.

Afspraak maken met de acupuncturist Purmerend?

Wilt u een afspraak maken met de acupuncturist Purmerend? Dan wordt de behandeling vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door uw aanvullende zorgverzekering. De acupuncturist werkt onder strenge voorschriften van de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunst. Deze vereniging stelt hoge eisen aan acupuncturisten en ziet toe op de privacybescherming en hygiëne. Als u een acupuncturist Purmerend zoekt, kunt u dan ook uitstekend terecht bij Acupunctuur Praktijk – Hoorn.