Vorkheftruck certificaat behalen

Vorkheftruck certificaat behalen in Amersfoort

Voor mijn werk moest ik mijn vorkheftruck certificaat behalen. Wanneer je met een vorkheftruck rijdt, is een certificaat verplicht. Terecht natuurlijk want er kan van alles mis gaan en veiligheid op de werkvloer is ontzettend belangrijk. Ik kon terecht bij PTC Opleidingen. Zij zijn gespecialiseerd in het vorkheftruck certificaat.

Vorkheftruck certificaat behalen in 1 dag bij PTC Opleidingen

Vorkheftruck certificaat behalenDe cursus om mijn vorkheftruck certificaat te behalen duurde 1 dag. Een dagdeel was voor de theorie en het andere dagdeel voor de praktijk. De dag werd afgesloten met het examen en bij goed gevolg kreeg je het certificaat waarmee je dus op de vorkheftruck mag rijden. Ik volgde de cursus in Amersfoort maar het is ook mogelijk om het op locatie te doen. Zeker als er meerdere mensen zijn die het vorkheftruck certificaat moeten behalen dan kun je als bedrijf op die manier geld besparen en bovendien leer je ook direct om ermee om te gaan bij je eigen bedrijf.

Verlengen van het vorkheftruck certificaat

Het vorkheftruck certificaat moet ook verlengd worden. Ook dat kan bij PTC Opleidingen. In dat geval kunnen zij ook naar het bedrijf komen en daar ter plekke het examen afnemen om het certificaat te verlengen. Kijk voor meer informatie op de website van PTC Opleidingen.