Dakdekkers Wijchen

Vriendelijke Dakdekkers uit Wijchen

Vorig jaar ben ik samen gaan wonen met mijn vriendin in een heel erg mooi huis in het centrum van de stad. Nu eindelijk de verbouwing binnen klaar is, heb ik de Dakdekkers uit Wijchen ingeschakeld voor de aller laatste klus. Mijn vriendin en ik vonden het beide erg leuk om een huis te kopen waar wij het een en ander aan moesten doen. Zo hebben wij de keuken laten verbouwen en de zolder omgetoverd tot twee ruime slaapkamers. Dat nam allemaal best wel veel tijd in beslag. Wij hadden afgesproken om eerst de binnenkant te doen en daarna te beginnen aan de buitenkant.

Dakdekkers Wijchen

Compleet nieuw

Mijn vriendin en ik vonden de pannen die op ons huis lagen niet zo mooi en daarom wilde wij die graag laten vervangen. Wij hebben daarom een goed Dakdekkers team uit Wijchen gevraagd om ons hierbij te helpen. Ik kende het bedrijf al doordat een kennis van mij daar werkte. Hij had aan mij verteld dat zij ook complete nieuwe pannen op het dak konden leggen. Het team dat langs kwam ging vlug aan het werk. Binnen een dag hadden zij alle oude pannen van het dak gehaald en morgen zouden zij beginnen aan een nieuw dak.