Goedkope autoverzekeringen

Wat voor verzekering moet ik kiezen?

Ga je op zoek naar goedkope autoverzekeringen nu je een nieuwe auto hebt? Dan ben je goed bezig. Vaak worden veel verzekeringen duur en belangrijk geadverteerd, maar heb je het eigenlijk helemaal niet nodig. Zo heeft een oude auto niets aan een allrisk verzekering. Hieronder lees je hier meer over

Goedkope autoverzekeringen

Een allrisk verzekering voor een nieuwe auto

Is je auto helemaal nieuw, of in ieder geval onder de 6 jaar oud? Dan kun je het beste gaan voor een allrisk autoverzekering. Duik tussen de goedkope autoverzekeringen en wellicht vind je er wel eentje die niet zo duur is. Een allrisk verzekering is een verzekering die ook wel een volledig cascoverzekering wordt genoemd. Bij deze verzekering kun je uitgaan van de meest uitgebreide mogelijkheden. Wanneer je zelf schade veroorzaakt dan wordt niet alleen de schade van derden vergoed, maar ook die van jezelf.  

Een WA of beperkte cascoverzekering

Is je auto tussen de 6 en 10 jaar oud? Dan kun je het beste gaan voor een beperkt cascoverzekering. Hierbij ben je wel erg goed verzekerd, maar niet voor alles. Is je auto 10 jaar of ouder, dan is een WA-verzekering vaak al voldoende. Naast de leeftijd van je auto hangt het ook af van de waardevastheid en de hoeveelheid risico die je wilt en durft te dragen. Zoek dit van tevoren dus goed uit!