horecabaan Amsterdam

Zoek jij een leuke horecabaan in Amsterdam?

Ben jij opzoek naar een stoere en uitdagende horecabaan in Amsterdam? Dan raad ik je aan om eens op de website van circlehospitality.nl te kijken! Dit bedrijf kan jou erg goed helpen om jouw uitdaging te realiseren in de praktijk. Ben jij meer geschikt als kelner of weet jij te knallen in de keuken? Dit maakt allemaal niks uit en bovendien kun jij stralen!

horecabaan Amsterdam

Laat jouw kennis zien!

Zelf heb ik mijn diploma uit de keuken gehaald. Hier ben ik nu nog steeds onwijs trots op en wil dit graag in de praktijk waarmaken! Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar  vacatures wat bij mij past. Als ik mijzelf moet omschrijven, dan ben ik iemand die graag hard  wilt werken en bovendien zijn kennis wilt delen met andere. Dit heb ik natuurlijk ook op mijn c.v. staan in de hoop dat ik hierdoor sneller wordt aangenomen.

Uiteindelijk ben ik op de bovenstaande website terecht gekomen. Dit nadat ik specifiek opzoek was naar een uitdagende baan in de horeca. Vanmiddag mag ik bij hen op gesprek komen en dan zullen wij het zien of dat ik hier mijn kennis kan delen.