belasting terugvragen

Belasting terugvragen niet zo eenvoudig als gedacht

Na 3 jaar een eigen bedrijf te hebben is het altijd weer een gedoe om belasting terug te vragen. Elk jaar weer. Vooral als er veel wetgevingen in de weg staan. Afgelopen jaar had ik daar geen zin in dus ging ik opzoek naar iemand die me daar mee kon helpen. Ik was dus opzoek naar een deskundig adviseur.

Partners gebruiken ook adviseur

De belasting terug vragen ging vervolgens met behulp van een deskundig adviseur. Ik ben met deze adviseur in contact gekomen via onze partners die ook steeds weer terugkomen bij de adviseur. De adviseur die ik dit jaar om hulp heb gevraagd was afkomstig van FL-advies.

Weet wie ik moet inschakelen

deskundig adviseur

De meneer die me kwam helpen was erg aardig en vertelde me nog het een en ander. Onder andere nuttige informatie waarmee ik in de toekomst waarschijnlijk zelf mee aan de slag kan gaan. De belasting is allemaal netjes teruggevraagd en ik ben erg tevreden. De kosten van adviseur had ik hoger ingeschat dus dat viel gelukkig mee. Als ik volgend jaar weer door de bomen het bos niet meer kan zien, weet ik zeker wie ik moet inschakelen!