coaching Zaandam

Coaching Zaandam zorgde voor positiviteit

Door vele elementen die me erg stoorde in mijn werk ben ik vorig jaar opzoek gegaan naar coaching. Coaching die me zou helpen bij het omgaan met collega’s, functie en stress. Voornamelijk de stress op mijn werk zat me er hoog waardoor ik deze beslissing had gemaakt. Ik kwam er gewoon achter dat het niet op deze manier verder kon gaan.

Ging langs voor een vrijblijvend advies

Door opzoek te gaan naar coaching voor werk kwam ik uiteindelijk uit bij coaching Zaandam. Ik kwam terecht bij hun door te zoeken op Googlecoaching Zaandam onder de zoekterm ”coaching zaandam”. Toen ik hun had gevonden ging ik langs voor een vrijblijvend advies. Door het vrijblijvend advies raakte ik zeer geïnspireerd om zaken te gaan doen met hun.

Heb de juiste functie gevonden

Coaching Zaandam heeft mij in alle genoemde opzichten geholpen. Vooral de stress en het omgaan met collega’s. Ik sta nu op dit moment, na de coaching, veel positiever in het leven. Vooral op het gebied van mijn werk. Ook heb ik door de coaching de juiste functie gevonden die bij mij past. Voor nog meer positiviteit heb ik besloten om verder te gaan met de coaching.