bont kopen

Bont kopen doe je in Woerden

Voordat de winter weer begint moet je toch altijd weer wat nieuwe kleren in slaan die je warm houden in de koudere dagen die de winter telt. Ik woon zelf in woerden en weet; bont kopen doe je bij Bont & Blauw. Dit is geen echt bont maar bont van Bont & Blauw. Bij deze winkel heb ik een aantal leuke broeken en vesten uitgekozen.

Erg tevreden met de kleding

Nu ik de kleding inmiddels heb, ben ik er erg tevreden mee. Het zit lekker, en staat ook nog eens prachtig, wat natuurlijk het belangrijkste is. Ook zit de kleding lekker warm en daar heb ik veel plezier van. Mijn oudere kleding bestond meestal uit een dun laagje doek waarin ik het erg koud had.

bont kopen

Bont kopen bij Bont&Blauw voor in de lente

 

 

Voor de zomer en lente kleding ben ik nog niet opzoek naar gegaan. Maar voordat de lente aanbreekt wil ik wel alvast wat leuke shirtjes hebben die ik in de zon lekker kan aantrekken. Deze kleding ga ik ongetwijfeld weer op de kop tikken bij Bont & blauw. Ik ben erg benieuwd naar wat voor collectie ze gaan opstellen voor de lente en zomer!