leren tassen

Unieke leren tassen

Deze zomer ben ik opzoek gegaan naar wat vernieuwing van mezelf. Vernieuwing op het gebied van kleren en accessoires. Hiervoor ben ik een aantal dagen gaan winkelen in een paar steden. Op deze dagen heb ik heel veel kleren weten te scoren. Alleen miste ik nog iets. Namelijk een tas. Ik kon nergens een leuke tas voor mezelf vinden. Dus mijn plan daarna was om naar iemand op zoek te gaan die leren tassen ontwerpt.

Ze maakt hele unieke tassen

Deze tassenontwerper vond ik door wat te zoeken op internet naar leren tassen. Ik kwam terecht bij Handmade By M. Op de site las ik dat de vrouw vele unieke tassen maakt. Dat was dus precies waar ik naar opzoek was. Een tas die niemand heeft.

Tas gevonden die matchte bij m´n outfit

Om de juiste tas te vinden ben ik contact gaan zoeken met de ontwerper. Na een dag kreeg ik al een mailtje terug dat ik een keer kon langskomen en dat ik gegarandeerd zou slagen. Aan het einde van die week ben ik ook daadwerkelijk naar de winkel gegaan om te kijken naar wat leuke tassen. En met succes. Ik wist een hele mooie donkerbruine tas te vinden die erg goed aansloot op mijn outfit. leren tassen