keramische tegels

Buitenterras is prachtig geworden

Al jaren lang zaten we met het idee om onze tuin is een keer te gaan uitbreiden. Onze ideeën gingen uit naar een terras met een mooie tegels, een loungeset en wat leuke planten. Afgelopen zomervakantie was het dan zover! Er kwam eindelijk een terras bij ons in de tuin met alles er op en eraan.

Uiteindelijk budget aangepast keramische tegels

Voor het terras kozen we voor een vloer van keramische tegels. Deze keramische tegels hebben we besteld bij Rene Thijs. Bij zijn bedrijf hebben ze vele soorten en maten tegels. Ook waren de keramische tegels erg mooi van hun, wel vielen de tegels buiten ons budget. Maar na lang denken en het budget te hebben aangepast gingen we dan toch voor de tegels van Rene Thijs.

Terras zag er zonder enige aankleding al prachtig uit

Toen de keramische tegels waren gelegd werden we heel blij. Het zag er zonder enige aankleding al prachtig uit. Nadat de ondergrond dus perfect was gingen we verder met aankleden. Er kwam als snel een mooi loungeset bij kijken en ook kochten we een aantal mooie planten. Als eindresultaat beschikte we deze zomer over een prachtig terras waar we de hele zomer van hebben genoten.