loopbaanbegeleiding Delft

Eindelijk weer de goede draad opgepakt

Na een half jaar zwangerschapsverlof te hebben gehad was ik de draad van werken helemaal kwijt. Ik wist dat als ik weer zou beginnen met werken een harde klap zou binnen komen. Daarom ging ik opzoek naar hulp. Hulp om de draad weer te kunnen oppakken. Deze hulp zocht ik bij loopbaanbegeleiding Delft. Ik kwam hier via een andere collega op, nadat zij ook eerdere ervaringen heeft gehad met zulke dingen.

Heb de draad weer weten op te pakken

Loopbaanbegeleiding Delft heeft mij enorm geholpen om de draad weer op te kunnen pakken. In het begin was het alsnog zwaar om weer te beginnen met werken, maar dat is normaal. Wel ging deze stress snel weg dankzij de hulp van loopbaanbegeleiding Delft. Ook kreeg ik elke dag meer zin om te gaan werken. loopbaanbegeleiding Delft

Organisatie zeer dankbaar

Ik ben deze organisatie zeer dankbaar want nu sta ik nog steviger in mijn schoenen dan voor de zwangerschap. Ik weet nu ook wie ik precies ben en wat ik kan. Ook heb ik weer plezier in het verrichten van mijn werk. Als ik ooit weer uit het werk raak door bijvoorbeeld nog een zwangerschap of door een ziekte, schakel ik zeker loopbaanbegeleiding Delft in.