loopbaancoach Utrecht

Loopbaancoach Utrecht laat stress verdwijnen

Loopbaancoach Utrecht, dat gene heeft mij enorm geholpen in deze tijden van leven. Ik kwam bij de loopbaancoach Utrecht terecht omdat ik met veel dingen in mijn hoofd zat. Ik kwam erachter dat ik echt behoefte had aan een soort van mindfullness cursus of iets in die richting. Ik woon zelf in Utrecht en ben daarom ook in deze omgeving opzoek gegaan. loopbaancoach Utrecht

Cursus was volledig online

De cursus die ik bij Loopbaancoach Utrecht heb gelopen was volledig online en dat vond ik heel fijn omdat het voor mij heel handig was om zo uit het werk gelijk naar huis te gaan en daar de cursus te volgen. Als de cursus op een andere locatie was kon ik hier niet aan deelnemen. Dit zou mij te veel tijd kosten. Ook vond ik het handig dat ik alles kon herhalen op de computer.

Vorige leven achter me gelaten

De cursus heeft mij uiteindelijk heel erg geholpen om met werkgerelateerde beslissingen om te gaan. Ook heb ik nu al mijn ontevredenheid over de invulling van mijn leven achtergelaten. Ik ben nu op een schone lijn weer begonnen met werken en ik sta nu weer positief in het leven. Het vorige leven heb ik achter me gelaten.