personal organizer

Een personal organizer als hulp werkt prima

Vorig jaar had heb ik een feest georganiseerd omdat ik 25 jaar werd en net terug kwam van een studie in Amerika. 2 dingen die ik dus wilde vieren met veel vrienden en familie. Omdat ik in een erg drukke tijd zat kon ik het natuurlijk niet in mijn eentje regelen allemaal. Daarom ben ik maar naar een personal organizer gestapt. Ik vond de personal organizer via internet toen ik zocht op personal organizer in de buurt van de randstad.

Coach met veel ervaring

Mijn personal organizer van het bedrijf MT Lifestyle heeft veel ervaring op het gebied van coachen. Ook vertelde ze me dat je met z’n tweeën snel veel werk kan verrichten. Daar ben ik zeker achter gekomen! Ze heeft me dan onder andere geholpen met het maken en versturen van uitnodigingen. Ook heeft ze me geholpen met materiaal te huren voor het feest zoals boxen, een tapje, de catering en noem maar op.

Feest was tot in de puntjes geregeld personal organizer

Hoe dan ook is het feest dat ik heb gegeven prima verlopen. Dat allemaal dankzij mijn personal organizer. Zonder haar had ik echt niet kunnen dromen van zo’n geweldig feest. Alles was tot in de puntjes geregeld!