drukkerij Tilburg

Drukkerij Tilburg verzorgde mijn visitekaartje

Ik zelf ben eigenaar van een bedrijf in de marketingbranche. Voor mijn bedrijf was ik dringend opzoek naar een visitekaartje die ik aan mijn klanten kon meegeven. Hoe het visitekaartje eruit moest zien wist ik al. Ik had namelijk al een klein ontwerpje gemaakt. Met dit ontwerp ben ik opzoek gegaan naar een drukkerij in de buurt van Tilburg.

Kwam terecht bij drukkerij Tilburg  drukkerij tilburg

Na een poosje kwam ik terecht bij drukkerij Tilburg die alles doen op het gebied van handels- en reclamedrukwerk. Hier moest ik zijn. Ik ben vervolgens een keertje langs gegaan bij drukkerij Tilburg om met hun te bespreken wat ik wou. Ik heb samen met hun het ontwerp van mij zelf bekeken en daar hebben we nog een aantal mooie details aan toegevoegd.

Breng zeker weer eens een bezoekje

Toen de visitekaartjes gedrukt waren was ik heel erg verbaasd hoe mooi het resultaat had uitgepakt. Ook was ik erg verbaasd over het feit dat drukkerij Tilburg zo snel de kaartjes had laten drukken. En ook vond ik de papiersoort die ze hebben gebruikt erg aangenaam. De papiersoort van het visitekaartje bestond vooral uit stevigheid. Voor foldertjes of ander reclamedrukwerk breng ik zeker weer een bezoekje aan de drukkerij in Tilburg.