sigma verf Eindhoven

Sigma verf Eindhoven kleurt je huis

Voor de beschildering van onze muur in de keuken zijn we gaan kijken naar een verfkleur die mooi zou staan. Deze verfkleur en verf vonden we in Eindhoven. Namelijk bij sigma verf Eindhoven. Hier hebben ze een zeer groot assortiment in verf en hebben ze zelfs ook een verfmachine. Bij ons was het erg moeilijk om een kleur te vinden dus er werd voor ons van de mogelijkheid gebruikt gemaakt om verschillende kleuren te mengen.

Medewerker vondt de juiste kleur voor ons

Uiteindelijk had de medewerker van de winkel de juiste kleur gevonden voor ons. Deze kleur hebben we gekocht in een paar bussen. Met die bussen zijn we daarna aan de slag gegaan in het huis. Het schilderen ging ons goed af en we merkte meteen dat het prima verfsigma verf eindhoven was. Dit kwam deels door het advies wat de medewerker aan ons mee gaf.

Voor de kerst komen we terug

Ook gaat er in ons huis een andere soort decoratie komen. We zijn namelijk opzoek naar behang. Toen we bij Sigma verf Eindhoven gingen kijken viel het ons op dat ze ook een breed assortiment in behang hadden. Dus daarvoor komen we snel nog een keer langs, want we willen het huis voor kerst afgerond hebben.