kunstenaarscollectief

Woonhuis laten ontwerpen mogelijk na brand

In de zomer, afgelopen jaar, zijn ik en mijn gezin helaas getuige geweest van een brand in onze eigen woning. De brand was veroorzaakt door het gasfornuis wat nog voluit aanstond met een pan erop.  Dit hield de pan niet langer dan een paar uur vol en daardoor ontstond er een brand s´nachts. De brand werd ons huis helaas fataal. Toen we de dag na de brand ons huis bezochten zagen we dat er niet veel meer van de inrichting over was.

Had gelukkig een goede inboedelverzekering

Met geluk had ik een paar jaar geleden een goede inboedelverzekering afgeslotenwoonhuis ontwerpen dus dat scheelde. Dankzij de verzekering zijn we ook opzoek gegaan naar een bedrijf dat zou kunnen helpen met de herinrichting van ons huis. Omdat een zwager van mij hetzelfde heeft meegemaakt en zijn huis na de brand ook heeft laten herinrichten, liet ik me informeren bij hem. Volgens hem kon ik het beste naar adviesbedrijf Polyline gaan. Ik wist al wat van het bedrijf toen ik eerder de zoekterm ´woonhuis ontwerpen´ intypte op het internet.

Woonhuis ontwerpen is een succes

Na vele gesprekken en onderhandelingen te hebben gevoerd met het bedrijf is mijn huis volledig heringericht en kan ik er weer met mijn gezin in gaan wonen. Het was een lange weg maar we hebben hem uiteindelijk uitgereden. We zijn blij dat woonhuis ontwerpen dit wilde doen voor ons en met het grote project aan de slag wilde gaan.