tijdelijke douche

Tijdelijke douche ideale oplossing

In november hebben wij de badkamer verbouwt. Omdat de verbouwing van de badkamer behoorlijk wat tijd kostte, konden we in al die tijd geen gebruik maken van de douche. Om steeds met 5 personen de douche van mijn vader te gebruiken was ook geen optie helaas. Vooral omdat we dit wel eens eerder hebben gedaan en ik dit niet fijn vond voor mijn vader.

Optie om buiten te douchen vervallen

Omdat het november was, was de optie om buiten te gaan douchen ook vervallen. We zochten naar een tijdelijke douche en het liefste gewoon thuis. Het probleem dat we niet konden douchen heeft het bedrijf Doucherent prima opgelost. Het bedrijf vonden we via internet en we zagen op de site dat ze beschikten over tijdelijke douches die ze zelf komen installeren bij de mensen thuis. Hartstikke handig dachten we.

Douchen op de zoldertijdelijke douche

Toen we wat contact hadden gehad met Doucherent over het probleem, kwamen ze bij ons thuis om een perfecte ruimte uit te zoeken om de tijdelijke douche te plaatsen. De zolder was ideaal volgens hun. Vooral ook omdat daar de ketel was gevestigd. De tijdelijke douche is vervolgens prima geplaatst en we maken er met veel plezier gebruik van, want ja, douchen op de zolder is natuurlijk grappig.