hielpijn-hielspoor

Zijn er hielspoor behandelingen?

Mijn zoektocht naar hielspoor behandelingen heb ik online voortgezet. Dit nadat ik  bij de huisarts niet bepaald werd geholpen. Bovendien wilde ik zo snel mogelijk van de pijnklachten af! Vreselijk als je op de bank moet blijven liggen omdat je niet eens met de stofzuiger door het huis kan gaan. De pijn in mijn linkervoet werd namelijk met de dag erger. Zo erg dat ik thuis ben gaan werken, op de bank en met de laptop op schoot werkt redelijk. Natuurlijk ga ik niets liever dan gewoon weer naar het werk toe.

hielpijn-hielspoor

Oplossing gevonden

Dankzij mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Bij het lezen van de informatie op de website van dit bedrijf zag ik voldoende tips. Zo kwam ik terecht op een pagina waar het mogelijk is om zooltjes te bestellen. Deze zooltjes zijn speciaal gemaakt om de klachten in je voeten te verminderen. Jouw lichaam komt weer terug in balans en hierdoor kun je weer een aantal taken oppakken. Neem anders zelf ook eens een kijkje op de website van dit bedrijf. Mijn zooltjes liggen inmiddels in de schoenen en de wandeling in het bos heb ik zojuist weer gehad!