moller stoelen

Eindelijk nieuwe moller stoelen

In ons huis bestaat eigenlijk alles uit antiek. Dat is tevens ook onze stijl. Omdat we al jaren in het bezit zijn van moller stoelen zijn ook deze een keer aan vervanging toe. We waren eerst van plan om de stoelen uit het huis te gooien omdat ze erg versleten waren. Voor de bekleding ervan.

Hadden het perfecte bedrijf ontdektmoller stoelen

Maar toen we een bedrijf hadden ontdekt die deze moller stoelen opnieuw laat bekleden. Dit bedrijf hadden we gevonden via een artikel hierover in een tijdschrift. Eenmaal contact opgenomen met het bedrijf konden we al een datum gaan prikken om de stoelen te komen brengen. Ook werd ons gevraagd om na te denken over de nieuwe soort bekleding maar die hadden we allang in gedachten!

Ons werd verzocht om over een week terug te komen

Toen we de stoelen gebracht hadden werd ons verzocht om over een week terug te komen voor de stoelen. Toen we terugkwamen zagen we al snel onze stoelen. Het viel ons op dat de stoelen eigenlijk gewoon weer nieuw waren. Met het resultaat waren we dus erg blij. Want nu konden we eindelijk weer de stoelen in ons huis plaatsen en genieten van de sfeer die ze uitstralen.